Mat utan allt

Anafylaxi
Barn/ungdom
Celiaki
Eksem
Laktosintolerans
Matallergi
Resa
14 december 2018
MatSara
Användare

Med ett barn med extremt många födoämnesallergier, framförallt mot dom vanligaste livsmedel i det svenska köket, ställs det en del krav på uppfinningsrikedom. Jag som moderator driver bloggen MatSara (www.matsara.se) med recept och tips för dig med allergi mot mjölk, ägg, spannmål, fisk, potatis, tapioka, soja och mycket mer. Det finns fortfarande oerhört mycket gott och näringsrikt att äta. Här kan både jag och andra tipsa och hjälpa till med ”mat utan allt” och även se över recept på sk. baskost https://matsara.se/vad-ar-baskost/

14 december 2018
Anonym
Okänd användare
*fetstil* _kursiv_
1 december 2018
Yvonne
Användare

Hur ofta har dina barn fått uppföljning och nya tester Sara? Har det gått bra att introducera nya livsmedel när de fått börja utvidga kosten eller håller de fast vid det de fått äta tidigare?

30 november 2018
Helen32
Användare

Hej Sara! Lussebullar utan mjölk och ägg, vilket är ditt bästa recept?

30 november 2018
AllergiSmart-admin
Administratör

Sveriges mest ätbara rätt I dessa rätter, framtagna av stjärnkocken Paul Svensson, har vi använt oss av livsmedel som så många som möjligt i Sverige tål. Och givetvis går de att anpassa efter behov och smak. https://allergismart.se/inkluderandematlagning

28 november 2018
Kalle
Användare

Hej! Tycker din blogg är super! Saffransambrosian du la ut i veckan ser himla god ut. Xhantangummi, vad är det, vilken funktion fyller det och vart handlar man?