Sortera...
Öppen

Kommunikation med omvärlden

När någon blåser rök i ansiktet på en och andningsrören sväller igen är det svårt att hitta rätt formuleringar.

Öppen

Bästa julen 2017

Julen närmar sig med stormsteg. Familj och vänner samlas, vilket är härligt. Dock kan det innebära extra utmaningar för dem med matallergi, pälsdjursallergi, doftöverkänslighet och annan allergisjukdom. Här är tanken att samla tips och erfarenheter för att så många som möjligt ska få tindra i jul. 🙂

Öppen

Barn med eksem – tips och erfarenheter

Hur underlättar ni för era barn som har eksem? Tanken med gruppen är att hjälpa varandra med tips, allt från att minska kliande till bra materialval på kläder.

Öppen

Tipsgrupp – doftfria produkter

Vill du också försöka vara såpass doftfri som möjligt, för egen eller annans skull? I denna grupp tipsar vi varandra om bra produkter utan tillsatta dofter.

Sluten

Doftöverkänslig – Varit sjuk länge

En grupp för dig som länge levt med att omgivningens väldoft gör dig sjuk. Vi delar erfarenheter och hjälper varandra att hitta strategier för att lättare kunna delta i samhället.

Sluten

Doftöverkänslig – Nyss blivit sjuk

En grupp för dig som på senare tid upptäckt att du blir sjuk av parfymerade produkter, rengöringsmedel eller andra retande kemikalier. Kanske har du nyss fått diagnos Astma eller Sensorisk hyperreaktivitet, SHR.

Sluten

Forskningspartner /brukarmedverkan

För dig som är utbildad forskningspartner (av Astma- och Allergiförbundets Forskningsfond) och vill utbyta erfarenheter.

Sluten

Föräldraresurserna

Det här är en diskussionsgrupp för föräldraresurserna som ska starta lokala föräldragrupper runt om i landet som en del av Astma och Allergiförbundets Familjestödsprojekt.

Sluten

Föreningsforumet

För dig som är föreningsaktiv inom Astma- och Allergiförbundet. Ett forum där ni kan utbyta erfarenheter, ställa frågor och tipsa varandra samt ta del av tips som rör aktiviteter eller annat föreningsarbete.

Öppen

Skippa Piggelinen – barnkalas för alla

Kalas ska såklart kännas festliga för alla deltagare. Allergier, ditt barns eller gästers, kan innebära extra utmaning. Här är tanken att samla tips och recept att använda vid barnkalas, eller andra festliga tillfällen, så att alla gäster känner sig inkluderade.