Sortera...
Sluten

Vårdnätverk

Vårdnätverkets informationskanal

Sluten

Regionala konferensen i Norr och Västerbotten

Regionala konferensen i norr för att samordna och diskutera innehåll mm.

Öppen

Hårprodukter

Hårprodukter för personer med parfym allergi och parabener

Öppen

Nötallergi

Frågor om nötallergi. Genomborra tveksamheter. Dela med sig om sina erfarenheter mm. Jag har kategoriserat gruppen som övrigt pga att underrubrikerna var mkt nischade. Och jag vill att den ska vara mer generell.

Öppen

Deltagare till forskningsstudier

För att få möjlighet att annonsera efter deltagare till forskningsstudier som syftar till att förbättra tillvaron för de som lider av allergisjukdom krävs etiskt godkännande från EPN, eller rådgivande yttrande om att det ej är nödvändigt. Detta ska skickas till Astma och Allergiförbundets samordnare för vård och forskning, jonas.binnmyr@astmaoallergiforbundet.se. Efter ok från honom kan ni länka här till er studie.

Sluten

Arbetsgruppen för framtidens medlemskap

En särskild arbetsgrupp utsedd av förbundsstyrelsen som ska utreda hur förbundet kan öka antalet engagerade medlemmar

Öppen

Inkluderande matlagning

I den här gruppen delar vi erfarenheter kring inkluderande matlagning.

Öppen

Restaurang- och café-tips

Att äta ute kan vara extra utmanande då man själv eller den man ska ut och äta med har matallergi/överkänslighet mot mat. Här är tanken att vi kan tipsa varandra om bra ställen. Vi kan gärna skapa separata trådar för olika städer.

Öppen

Allergi i förskola och skola

Här bjuder vi varandra på tips, idéer och erfarenheter för att våra barn eller elever ska få en bättre fungerande arbetsmiljö i förskola och skola. Det kan handla om allt från tips gällande kunskap, information, rättigheter, bemötande och anpassningar till strategier om det inte fungerar som det ska.

Öppen

Fralla-Friluftsliv för alla

Tillsammans med Friluftsfrämjandet jobbar Astma- och Allergiförbundet med att få fler barn och ungdomar delaktiga i friluftsliv och diskuterar gärna de utmaningar man ställs inför när man skall vara aktiv utomhus i olika miljöer, årstider och grupper.

Öppen

Barn med eksem – tips och erfarenheter

Hur underlättar ni för era barn som har eksem? Tanken med gruppen är att hjälpa varandra med tips, allt från att minska kliande till bra materialval på kläder.

Öppen

Tipsgrupp – doftfria produkter

Vill du också försöka vara såpass doftfri som möjligt, för egen eller annans skull? I denna grupp tipsar vi varandra om bra produkter utan tillsatta dofter.

Sluten

Föräldraresurserna

Det här är en diskussionsgrupp för föräldraresurserna som ska starta lokala föräldragrupper runt om i landet som en del av Astma och Allergiförbundets Familjestödsprojekt.

Sluten

Föreningsforumet

För dig som är föreningsaktiv inom Astma- och Allergiförbundet. Ett forum där ni kan utbyta erfarenheter, ställa frågor och tipsa varandra samt ta del av tips som rör aktiviteter eller annat föreningsarbete.

Öppen

Skippa Piggelinen – barnkalas för alla

Kalas ska såklart kännas festliga för alla deltagare. Allergier, ditt barns eller gästers, kan innebära extra utmaning. Här är tanken att samla tips och recept att använda vid barnkalas, eller andra festliga tillfällen, så att alla gäster känner sig inkluderade.