Kurs

Här kan du ta en kurs utan kostnad för att se över och skapa en plan för hur du mår så bra som möjligt med allergisjukdom.

Skapa en profil för att påbörja kursen.

Hur mår jag så bra som möjligt med min allergisjukdom?

Tid: 11 steg, uppskattningsvis 10 minuter per steg
Resultat: Personlig handlingsplan
Kostnad: Gratis

Den här kursen är till för dig som har någon form av allergisjukdom* eller är närstående till någon med allergisjukdom. En kurs för dig som vill bli mer allergismart** helt enkelt. Du genomför kursen utifrån dina egna behov och förutsättningar – din allergisjukdom kanske är helt ny för dig, eller så har du levt med den ett tag. Inga symptom eller utmaningar är för stora eller små.

Vissa frågor kommer du få reflektera över, och ibland kommer du att få i uppgift att skriva några rader. Detta gör du i den handlingsplan som du hittar här till vänster, klicka på ”Mitt AllergiSmart” för att få fram plan i pdf att ladda ner eller skriva ut. Totalt innehåller kursen elva steg och varje steg tar cirka tio minuter. Kursen är helt kostnadsfri.

Kom igång direkt genom att klicka på startknappen nedan. Du väljer självklart vilket tempo som passar dig bäst, men vi rekommenderar att du tar ett steg per dag så att du får tid för reflektion mellan stegen.

Lycka till!

För att kunna påbörja kursen så måste du först skapa en profil

Skapa profil

*Vi kommer konsekvent att använda oss av detta sammanfattande begrepp. Begreppet innefattar astma, allergi och annan överkänslighet.

** I kursens första steg får du lära dig vad vi menar med allergismart.

123456789101112